13 Feb 2009

COLA CAO


The anti-ageing effects of dark chocolate and cocoa have been well known to many ancient cultures. A study by the Hershey Co. revealed that cocoa powder, baking chocolate and dark chocoloate contain 14.1 to 18.5 micrograms of resveratrol per serving. Resveratrol, a compound found in dark chocolate, cocoa and red wine, could lead to the development of an "elixer of youth". Resveratrol has been found to turn on the ’longevity’ gene which could assist organisms to live up to 20% longer.
Pues nada, que dice que el cacao lleva una sustancia que espabila el gen de la longevidad... así que viva el Cola Cao!
For the tourists: Cola Cao is a chocolatey drink very well known in Spain... We´ve all drunk it when we were kids and the children of today are still drinking it... and the not-so-children, I still do!

4 comments:

Anonymous said...

Que curioso que no mencione ese estudio que el chocolate engorda que te cagas.

Anonymous said...

Es cierto, ya no soy un niño, pero sigo tomando colacao todas las mañanas, una costumbre sana Nuestras madres si sabian lo que nos daban.

I´m David said...

Y por cierto, quién ha probado pan tostado, con aceite de oliva y cola cao por encima? A todo aquél que se lo comento me mira cara raro, pero es que está delicioso y en casa, ¡toda la vida!

Unknown said...

Pues si que es verdad, a mi tambien me encanta, aunque por la mañana necesito café para despertar, el cola cao lo veo mas de noche, no????.
Gracias por todo, David, I owe you BIG TIME (en mayusculas, ya no me acuerdo cuantas veces me has ayudado).
Besito gordo y lots of love.